Το TIPI Beach & Resto Bar στη Χίο, ήδη γνωστό για την κομψότητά του, την ατμόσφαιρα και την υψηλή αισθητική, υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με ένα μενού που συνδυάζει γευστική φαντασία, δημιουργικότητα και αυθεντικές πρώτες ύλες.
Στο τιμόνι της κουζίνας βρίσκεται πλέον ο ταλαντούχος σεφ Μιχάλης Βραχλιώτης, με εμπειρία σε βραβευμένα εστιατόρια και ξεκάθαρο όραμα: να μετατρέπει κάθε πιάτο σε εμπειρία. Ο Μιχάλης έχει εργαστεί σε αρκετές κουζίνες γνωστών αθηναϊκών εστιατορίων, ανάμεσά τους το δημοφιλές Pharaoh.
Ύστερα από χρόνια ταξιδιών και εμπειριών στο εξωτερικό, αποφάσισε να ανοίξει το δικό του μαγαζί, το Caprus, στην Κυψέλη της Αθήνας. Εκεί προσφέρει ποιοτικό street food με σάντουιτς που φτιάχνονται τη στιγμή της παραγγελίας, χρησιμοποιώντας υλικά που θυμίζουν πιάτα γαστροταβέρνας.
Το νέο μενού του TIPI κινείται ανάμεσα σε μεσογειακές γεύσεις, comfort street food και εκλεπτυσμένες δημιουργίες εμπνευσμένες από τη σύγχρονη γαστρονομία. Από το Double Smash Burger με Angus Αμερικής μέχρι το λαβράκι με pico de gallo και σάλτσα εσπεριδοειδών, κάθε πιάτο αναδεικνύει τεχνική, φρεσκάδα και φαντασία.
Ιδιαίτερη θέση έχουν και τα πιάτα με θαλασσινά, όπως το ριζότο με μπλε καβούρι ή το ceviche με ψάρι ημέρας, που ανανεώνονται καθημερινά ανάλογα με την ψαριά. Ο σεφ, με πάθος για τις ελληνικές πρώτες ύλες και σεβασμό στη γεύση, δίνει νέα πνοή στην κουζίνα του TIPI, προσφέροντας επιλογές που μιλούν στη γαστρονομική καρδιά κάθε επισκέπτη — είτε αναζητά κάτι απλό, είτε επιθυμεί fine dining δίπλα στη θάλασσα.
Το φετινό καλοκαίρι στο TIPI Beach & Resto Bar υπόσχεται ανατροπές, εκπλήξεις και υπέροχες γεύσεις. Καλοκαιρινές αποδράσεις, δροσερά cocktails και πιάτα με υπογραφή σάς περιμένουν στη Χίο, στον αγαπημένο σας προορισμό!
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.